Emma tvärtemot...




tisdag 26 januari 2010

Rast

Nu har jag rast, den är snart slut...
Har roat mig med att läsa systrarnas bloggar och inser hur jävla häftig resa den ena av dom är på. Men bara två och en halv månad kvar nu till min egen resa. Underbart skall det bli. Tänk så mycket jag och Emma kommer uppleva tillsammans. Fantastiskt faktiskt. och vilka människor. Underbara människor som vi kommer träffa.
Vikten och måtten : hm. jo det går framåt faktiskt. 5e veckan är snart över och från början var jag 79 kilo. Nu är jag 73,6. Bra gjort på två månader.
"Bara" 9,5 kilo kvar! sedan är jag smal och snygg! ;)
9,5 är mycket, men det kommer gå bra. är i alla fall under 10. ;)
nu är det dags att g¨å ut till barnen =)
snart mat. men först samling =)

/Ben

måndag 18 januari 2010

Dingle igen...

Framme i Dingle igen. Har varit i Rävis i en vecka. är förskolfröken nu..men också kökspersonal och städerska. barnen är mysiga. Ett barn "O", som är tre år gammal och flicka, kom fram till mig å snackade på mitt ben. sedan tittade hon upp på mig ock sa. " Du...Jag ÄLSKAR dig!".. hon är söt hon! =)
Att städa är ett rofyllt arbete som är skönt att göra när man är trött. Att stå i köket är med kul! =) Bra betalt med! inte som på andra jobbet som är roligt, men Uselt betalt.
Nu ska jag jobba på N.A i två dagar, sedan flänga tillbaka till Rävlanda, sedan tillbaka till Dingle på torsdag...å Tillbaka till rävlanda på lördag. Värdigt vad jag flänger och far! Ganska jobbigt, men värt det...helt klart! behöver pengarna till resan. =)
Har pratat mer med han som styr planerna för resan. Kommer till Sverige snart. Då ska vi diskutera detaljer =). Det blir bra.

En månad har gått nu påmin viktminskningsplan. 4 cm borta runt höfter och i midja...1 på vänsterlås och 1,5 på högerlår. Runt rygg/bröst 5 cm, men kupan är samma som förut. Underbart går det! Bara att fortsätta en månad till! 2,5 kilo på 1 månad.
Målvikt - 64 kilo.
NUVARANDE VIKT - 74.
fÖR TVÅ MANADER SEDAN VÄGDE JAG 79.
-5 kilo. BRA gjort! =)

onsdag 6 januari 2010

tre veckor

Nu har det gått tre veckor. 1,7 kilo lättare! =) underbart! fortsätter det såhär så kommer jag vara finfin när vi åker till landet. Skönt!
Systrarna sitter fast någonstans i världen. Hoppas det går bra för dom, saknar.
En kommer hem,. en bara vänder. hon åker till annan del av världen. längtan å saknad.
älskar dig Sassa! <3



lördag 2 januari 2010

Efter nyår

Jaha nu är det nytt år. 2010, tänk när man ärgammal å barnbarnen pratar å skolorna lär ut om hur det var på tiotalet. vad ska de då säga? Vad vet jag?

Nu är det dag 16 med träningen å maten. har gått ner 1,1 kilo på 14 dagar. å flera cm på olika ställen =) feeeels good!! =) Så nu är det bara att fortsätta kämpa på! planen är att fortsätta gå ner minst 0,5 kilo i veckan. Då kommer jag att väga 67,5 kilo när vi åker till turkiet. underbart!! Då kommer jag att vara snygg! och stark! ;)

Nästan lika snygg som emmaslemma!
På tal om snygg, så är det precis vad vi var på nyår! världens bästa nyår faktiskt! på Sticky fingers! roligt! dansade med tjejer å söta killar i massor av timmar! ;)