Emma tvärtemot...




fredag 29 oktober 2010

Äntligen!

Nu har jag äntligen kommit igång! Har tagit dagens två shake och halv 4 är det dags för mellanmål =)

Min startvikt är:

74,5 kilo

Mått:

Överarm- 36 cm

Byst- 97 cm

Midja- 80 cm

Höfter- 100cm

Rumpa- 105 cm

Lår- 62,5cm / 65,5cm




Känner mig fortfarande peppad till tusen! <3 underbart, nu skall döhänget väck! ;)

torsdag 28 oktober 2010

Starten är nära!

Nu har jag pratat med Ann, som är min coach och hämtat mina varor!
Roligt!
Känner mig så himla peppad att verkligen göra detta!
Vad ute på min morgonpromenad även i morse, 3e dagen i rad nu!
I kväll ska jag mäta mig och väga mig.
Jag kommer även att få väga mig på en specialvåg som mäter allt som pågår imonbords! WOW! Det kommer jag få göra typ nästa eller nästnästa vecka. Läskigt!

Ann är så himla trevligt och hon tror verkligen på det hon gör.
Girlpower till Ann!

Zimba är mycket lugnare i butiken nu när han får en riktigt ordentlig promenad på morgonen. Men sedan har han lika mycket energi igen på kvällen ;)
I morgon börjar det alltså på riktigt.
Skönt.
Igår berättade jag för Emma att jag ska göra detta. Hon stöttar mig så klart. =) Skönt tycker jag.
Igår fick jag för övrigt 5 stooora mörkröda rosor aav min man! <3 underbara mannen, vad jag älskar dig! <3

onsdag 27 oktober 2010

Planen!

Har en strategi! ;)
Idag ska jag alltså få mina grejer från Herbalife = mitt nya liv börjar i morgon bitti kl 07.30.

Jag började träna i tisdags morse faktiskt, även denna morgon (onsdag) var jag ute å gick min morgonrunda med Zimba. En runda i slottskogen på strax över 3 km.

Målet är alltså att gå ner 9kilo. Helst skall detta vara uppnått på nyår! ;) , senast 31 Januari. Alltså helst på två månader, men ok med tre.
Aim for tha moon, and you´ll reach the stars..eller hur det nu stavas....

För att gå ner i vikt och minska mina mått ska jag alltså:
Gå ut och gå minst 5 dagar i veckan (ränkar med att det kommer ösregna/snöa så därför skriver jag inte 7 dagar i veckan)
Ersätta två måltider om dagen med Herbalife, på kvällen äter jag middag tillsammans med Johannes.
Inte äta en massa godis el äta/dricka andra sötsaker.
För att hålla reda på ur mkt jag går ner i vikt/mått skall jag mäta mig/väga mig en gång i veckan och skriva upp resultaten, på så sätt hoppas jag kunna förändra min självbild.

För att trigga mig själv å få en extra knuff ser jag på Biggest Looser varje dag. Jag ser även på Anna Anka och på lyxfällan. Detta för att som sagt trigga mig själv å få en extra knuff, men också för att de människorna på tv:n är fast i kroppar som jag aaaaldrig vill hamna i. Vad gäller lyxfällan så blir jag på något vis peppad även av det programmet....

En ganska simpel plan, men räknar med att det kommer vara jävligt tufft...
Tur att jag har stöd i Johannes! <3
/Em

måndag 25 oktober 2010

knasigt!



OJOJOJ! vad knasigt! Jag var inne å läste på systers blogg, där visade det sig att jg själv hade en blogg som jag helt glömt av! dvs , den häär bloggen! Knasigt. Helt knasigt!
H ar inte skrivit sedan typ januari, men man kanske skulle börja igen? Mycket så mkt har hänt sedan sist!
Jag slutade med herbalife, eftersom jag börjadeåka runt så mkt, det blev virrigt helt enkelt,men nu har jag fast bostad och skall börja igen.
Jag har fått ordning på livet.
Sedan sist har jag alltså:
Februari- mamma hade kalas och vem dör upp där? Johannes Christensson- snacka om total surprise! Han hade bjudit in sig själv till mammas kalas eftersom han var ensam hemma. Jag hade inte träffat hoom ¨på typ ett år och blev sååå förvånad av att se honom i dörren! tänkte att det kanske skulle bli stelt och konstigt i början, men inte då! Vi pratade på och höll oss konstigt nog nära varandra hela kvällen. Efter ungefär en timmevisste jag att det hade sagt pang! jag var heeelt betuttad i denne snygge man som stod brevid mig och skruvade ihop en kristallkrona... Slutade iaf med att johannes stannade kvar och sov hos oss. Nästa dag gick vi på promenad med hundarna i snön och hade så mysigt.
Efter en del drama slutade det med att på St. Patrick´s day, den 12 Mars, var vi ett par. Underbart. Han är den första någonsin som kan säga en komplimang som man faktiskt tror på. Denne underbare man bor jag nu med i Linnéstaden i Göteborg. Jag har hunnit med att jobba som förskolevikarie i 8 månader, men nu för tiden driver jag min och mammas affär på Vegagatan 54! En butik med vackra saker, kläder, sjalar och smycken. jag har fast lön.
Summering:
Fast bostad.
Sambo.
Hund.
Ny bil.
Fast lön.
Livet leker!
Nu är det alltså dags att ta upp Herbalife igen. Jag får grejerna på onsdag. Denna gång med en coach som jag kan ringa och rådfråga. Det blir bra. ska gå ner 9 kilo. Sedan är målet nått! ;)

Mycket har alltså hänt. mycket positiva händelser! Nu ska jag alltså ta tag i mig själv. När jag är färdig med mina 9 kilo är mitt liv som jag vill ha det. alla mål uppnådda. fantastiskt!