Emma tvärtemot...




fredag 10 december 2010

God morgon!

Nu har jag hållit på i 6 veckor.
Har denna vecka gått ner ytterligare 0,5kilo, men har dessvärre bara förlorat en cm denna vecka. menmen, det blir mer nästa! Får se till det positiva, vilket denna veckan är vikten jag förlorat.

Snart är det dags att gå till jobbet.
Igår var en låång dag, hoppas att det blir bättre idag- det är ju ändå fredag.
Även dennna kväll öppet till 19.00 - så länge det är folk ute annars kan ibland hända att man får stänga lite tidigare för ibland är det dött kl 18,30.

Fick igår veta att syster kommer hem från Norge nästa vecka, så då ska vi fira minijul med henne. Tråkigt bara att hon inte är hemma på riktiga jul.
Saknar att hon inte är med så mkt längre.

Ha en bra dag!

torsdag 9 december 2010

Nästan 6 veckor..

...har jag hållt på med Helbalife nu!
I morgon är det dags för vägning och mätning igen- läskigt, men roligt.
Igår gjorde jag min första order som rabattkund på herbalife, vilket innebär att jag har 25% rabatt vid mina beställningar. DET ÄR BRA!
Beställde saker till mig och Johannes, men om man vill kan jag beställa till andra med =)
Tog kort på mig igår för att se hur min kropp har ändrats såhär efter halvvägs- eller kanske snarade för att kunna se hur den har ändrats när jag är klar, eftersom jag inte tänkte på att ta kort när jag började. typiskt...
Både igår och i förrgår var jag ute och gick min runda igen. Det kändes skönt, eftersom jag har slarvat med det i 2,5 vecka....suck.

I butiken är det fullt upp nu, vi grejar och fixar hela tiden . Det är fullt med varor över allt...Men känns som att vi har lite bättre försäljning denna månaden än vad vi haft förut, vilket är bra. =)

På lördag har vi ölprovning för män, och Johannes ska stå utanför butiken och dela ut glögg... Han är en toppenkille alltså! <3

Ha en bra dag!

måndag 6 december 2010

numera 20 år!

Sådär, ja! Då har man fyllt 20!
Hade en fantastisk dag!
Startade kl 06.00 med att min man väckte mig å sjöng flr mig.
Jag fick min present, vilket var att få åka till kolmården och vara en heldag med delfinerna! På kvällen samlades faniljen i butiken och vi gick ut och åt god mat på Gyllene prag =) Mums! Alla blev väldigt mätta!
Så helgen har tillbringats i kolmården och norrköping, där vi bodde på scandic. jättemysigt!
Så nu har en av livets drömmar gått i uppfyllelse - jag har fått känna,klappa,pussa och snorkla med delfinerna!

Men herbalife går det fortsatt bra - jag är nu nere på 70,9 kilo - en vikt jag inte haft sedan i januari! Så nästa gång jag går ner blir det till en vikt jag inte haft på snart två år! roligt!
Min man hade gått ner 1kilo till denna veckan!
Båda har förlorat fler cm på kroppen med såklart.
Vi är fortsatt nöjda och jobbar på lite till! =)
Nu kommer jag in i tre par jeans, som jag inte har kunnat ha förut!!!